it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
(1) 2 3 »
Originele afbeeldingRestaurant De Buitenplaats op It Wiid is geopend volgens de door de exploitant gehanteerde openingstijden, maar vanaf Pasen zeker ieder weekend geopend. Dit restaurant heeft een mooi terras aan het water. Bekijk de website.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn Eernewoude zijn nog diverse restaurants te vinden, zoals restaurant Porto Casa, te vinden in het centrum van Eernewoude. Op de kaart diverse pizza-, vlees- en visgerechten. Kom Italië proeven tijdens uw vakantie op ons park. Ook met bezorging!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen typisch eetcafé, in Eernewoude gevestigd, is restaurant De Meerpaal, midden in NP de Alde Feanen. Perfect te combineren met een prachtige rondvaart, sloepentocht of een wandel- of fietsroute. Dit restaurant is geschikt voor kinderen en heeft een uitgebreide kaart.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWester eten & drinken is een prachtig Grand-Café in Earnewâld en is de ideale plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak. Ook voor lunch of diner of om lekker te borrelen met vrienden of collega's. Naast eten en drinken biedt dit sfeervolle restaurant ook gelegenheid voor een dagje uit (bowlen) of outdoor evenementen. Gelegen in het hart van Earnewâld.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingRestaurant Brasserie Puur Prince is samen met hotel Princenhof gelegen in het mooie Friese plaatsje Earnewâld, midden in nationaal park De Alde Feanen, aan het Siegersdiep. Met een sfeervolle brasserie, een mooi restaurant en een uniek terras aan het water, is Puur Prince een uitstekende plek voor een lekkere kop koffie, een smakelijke lunch of een heerlijk diner.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEetcafé Westersail grenst aan het Nationaal Park De Alde Feanen met uitzicht over het Earnewâldster wiid. Op het terras kunt u van dit uitzicht genieten onder het genot van een lunch, borrel of diner.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingVoor de lekkerste vis gaat u naar de Fiskrinder aan de Wiidswei tegenover het grote parkeerterrein. Leuke vis-eetgelegenheid, ook om af te halen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingU wordt gastvrij ontvangen in deze lunchroom in Eernewoude waar verse producten, hygiëne en duurzaamheid bovenaan staan. Of u nu een pannenkoek bestelt of een maaltijdschotel. Bekijk de website en het menu.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingPaddy O'Ryan is de Irish pub van Leeuwarden. De bijzondere uitstraling, de lange bar, het hoge plafond met mooie details en de open haard maken de pub een unieke plek.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingPrachtige boerderij met feestzaal in het centrum van Burgum. Elke dag geopend vanaf 09.00 uur. Voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. Ook de kleinste gasten zijn zeer welkom. Een kinderhoek, tablet computers met spelletjes, kleuren en een cadeautje maakt het eten voor de ouders nog leuker. Vanaf € 21,50 kunt u al een compleet drie-gangen menu laten serveren. De Pleats heeft een aantal fiets- en wandelroutes. Ook mooi zonnig terras aan het centrale plein in Burgum. Zie De Pleats.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding
Originele afbeelding
Het familievriendelijke restaurant van Friesland! ‘Als er ergens in Friesland een plek is waar je nog fatsoenlijk met kinderen kunt gaan eten, is het wel bij ons in Leeuwarden’, aldus de kapitein. ‘Er is een speelhoek, er zijn kleurplaten en voor de kinderen tal van verrassingspannenkoeken, waarbij ze zelf kunnen kiezen wat ze willen worden… kapitein haak, een zeerover of een prinses bijvoorbeeld’.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen sfeervol restaurant in Leeuwarden met geweldig eten voor een vriendelijke prijs. De van origine Friese chef kookt met verse producten, van Friese bodem. Een aanrader als je een avondje écht lekker uit eten wilt. Let op: regel een Bob of een taxi, want ook de wijnen zijn onvergetelijk lekker.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWelkom aan boord bij Restaurant en Pannenkoekschip De Klipper in Heerenveen. Ga eens uit eten in een van de oudste klippers van Nederland met bouwjaar 1896. Sinds 1989 is het een restaurant-pannenkoekschip met een zeer aparte ambiance.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWelkom in de gezelligste huiskamer van Warten! Midden in Friesland, aan de rand van Nationaal Park de Alde Feanen vindt u het idylische dorpje Warten. Midden in het dorp, naast de brug, vindt u 'de Kok & de Walvis'. Een sfeervol en authentieke (eet)café. Met het grote terras aan het water is 'de Kok & de Walvis' een heerlijke pleisterplaats tijdens een actieve dag buiten. Maar ook als het weer minder mooi is is het hier goed toeven!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLekker lang tafelen, samen proeven van prachtig gepresenteerde tapas en andere gerechten uit de internationale keuken: dat is eten bij Cook&Ny! In het modern en sfeervol ingericht restaurant staat culinair genieten centraal. Restaurant Cook&Ny is in Sneek de uitgelezen locatie voor uw smaakpapillen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 3 »