it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
Originele afbeeldingDoor de vele waterwegen zijn de fietsmogelijkheden in het Nationaal Park beperkt. Maar langs de randen van het Nationaal Park en in de omgeving is het heerlijk fietsen. Heel bijzonder is de pontjesroute 'De 8 van Grou'.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHet meeting point van Food en Fun! Hier kan je heerlijk koffie drinken of lunchen, om er vervolgens op uit te gaan. Zo kan je er fietsen huren of starten met een Friese Food Tour. Ga op culinaire ondekkingsreis door Leeuwarden en proef de lokale lekkernijen zoals sûkerbôle en Beerenburg. Deze tocht smaakt naar meer en geeft vermaak aan grote en kleine gezelschappen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen rondje door het laagveenmoeras de Alde Feanen, in het hart van Fryslân, maakt duidelijk waarom het gebied de status van Nationaal Park heeft gekregen. Het is een zeer afwisselend natuurgebied met onder andere meren, petgaten, rietlanden, veenplassen, ruigten, struwelen en moerasbossen. De uitgestrekte graslanden en de vrijwel ongeschonden horizon geven een impressie van het Friese landschap van weleer.
  Druk artikel af Verstuur artikel