natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Laatste informatie over het coronavirus

Update 31 maart 2020

Bungalowpark It Wiid te Eernewoude volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie gaat beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Algemene informatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Hoewel onze parken in gebieden liggen waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zult genieten.

Restaurants en sportfaciliteiten in de buurt van Bungalowpark It Wiid zijn tenminste gesloten tot 29 april. De winkels o.a. supermarkten en snackbars/afhaal mogelijk in de omgeving zijn wel open.

Welke maatregelen nemen wij om verspreiding te voorkomen?

Hoewel onze parken in gebieden liggen waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we achter de schermen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen.

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?

Hoewel onze parken in gebieden liggen waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van de overheid bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wilt omboeken, dan kan dat naar een latere datum. Indien u wilt annuleren, hanteren wij de algemene voorwaarden.

Ik boekte een verblijf voor Bungalowpark It Wiid. Kan ik annuleren?

De regering heeft bijkomende voorzorgsmaatregelen aangekondigd tot 1 juni. Indien u een verblijf met aankomst op tot 1 juni heeft geboekt, kunt u inderdaad uw verblijf omboeken naar een latere datum. Mocht u willen annuleren, dan hanteren wij de geldende voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden dat u uw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio’s waar onze parken liggen. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier