natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Nieuws

Gezellig samen de Pasen vieren

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

AquaZoo

AquaZoo Leeuwarden blikt terug op eerste vijf jaar na restart onder de Libema vlag - Pretwerk

Dierentuin AquaZoo viert vandaag zijn vijfjarig jubileum. Het is namelijk exact vijf jaar geleden dat het dierenpark bij Leeuwarden een doorstart maakte en als onderdeel van Libéma een nieuwe kans kreeg.

Lees hier meer over de afgelopen 5 jaar van AquaZoo Leeuwarden

Even ontsnappen aan de carnavalsdrukte?

Februari staat weer in het teken van carnaval. Even liever weg tijdens deze drukte en genieten van alle rust, ruimte en de fantastische natuur? Kom heerlijk genieten bij bungalowpark It Wiid

Vroegboekkorting 2020

Vroegboekkorting tot 29 Februari 2020: tot 20%

Gif

Expositie - GIF

Oog in oog met levende giftige dieren

Het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden verandert tijdens de tentoonstelling GIF in een echte dierentuin. Voor het eerst in de geschiedenis van het museum zijn er heel veel levende dieren te zien.

Zilveren Zoover Award voor It Wiid!

It Wiid behoort tot de best gewaardeerde accommodaties van het land. Met dank aan de vele reviews van onze gasten die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Genieten in de winter

Boek nu voor de winterperiode met korting. Lekker door de bossen wandelen en genieten van de winter en van een heerlijke luxe buitenspa.

Thialf

Wedstrijden in Thialf - nog kaarten te bestellen!

De komende maanden zijn er in Thialf Heerenveen diverse wedstrijden o.a. World Cup kwalificatie toernooi en de KPN Marathon Cup. Wilt u uitgerust aan dit spektakel beginnen?

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier